ساعات کار : شنبه تا جمعه - 09:00-23:00

 

شهرک غرب، خیابان علامه جنوبی

خ26 شرقی(حق طلب)،پ14 واحد1 غربی

تعمیر کولر اسپیلت

  • تعمیر کولر اسپیلت
  • /
  • خانه

دیجی سرویس به عنوان تعمیرگاه مجاز نصب اسپیلت یکی از تخصصی‌ترین مراکز سرویس و نصب اسپیلت در تهران بزرگ میباشد که سالهاست به‌صورت کاملاً تخصصی و علمی در این زمینه فعالیت دارد.
دیجی سرویس با داشتن متخصص‌ترین تعمیرکاران در سطح شهر تهران و کرج توانسته‌ تجربه چندین ساله خود را در نصب اسپیلت با علم روز دنیا گره بزند و یکی از مراکز تعمیرات به‌روز در این زمینه باشد.

دیجی سرویس دارای نمایندگی مجاز تعمیرات تمام برندهای اسپیلت می باشد.

نصب اسپیلت در کمترین زمان ممکن توسط تعمیرکاران متخصص دیجی سرویس در محل شما انجام می شود. از این رو هیچ نیازی به مراجعه حضوری شما و یا انتقال و جابه جایی دستگاه معیوب وجود ندارد.

نصب کولر اسپیلت یک کار تخصصی است که نیاز به کارگیری افرادی دارد که در این زمینه کارشناس باشند.ما با در اختیار داشتن تیم حرفه ای و کارآزموده در این زمینه آماده خدمت رسانی به هموطنان گرامی هستیم.

تعمیرگاه مرکزی و نمایندگی مجاز تعمیرات اسپیلت
اسپلیت ها جدیدترین نسل کولرگازی ها هستند که طرفداران زیادی نسبت به سایر دیگر سیستم های تهویه مطبوع دارند .این نوع خنک کننده ها نسبت به سایر دارای ویژگی های بسیار زیاد و منحصر به فردی هستند.به همین علت دارای فروش بسار زیادی هستند. با وراد شدن این نسل کولرگازی ها تحول بزرگی در خنک کردن و گرم کردن خانه ها و ادارات و.... به وجد آمده است.کولرگازی های اسپیلت تنها باعث خنک کردن هوای اتاق نمی‌شوند بلکه دارای ویژگی های بیشتری است. یکی از نقطه ضعف بزرگ کولرهای گازی معمولی مصرف بالای برق آنهاست اما این کاستی در کولرگازی های اسپلیت‌ها برطرف شده است به طوری که اسپیلت‌ها به‌دلیل مصرف برق بسیار متعادل‌ شان در میان خریداران طرفداران زیادی دارند. برچسب سطح انرژی بیشتر این دستگاه‌ها A است و همین یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های این خنک‌ کننده‌های همه‌کاره است.

تمام تکنسین های نصب و خدمات دیجی سرویس برای اطمینان از اینکه هر کار درست انجام می شود آموزش دیده اند علاوه بر این، ما بسیاری از جوایز و امتیازات سازنده را به دست آورده ایم، بنابراین از خدمات بالاترین کیفیت اطمینان حاصل می شود.

اسپیلت
اسپیلت  نسل برتر کولر گازی است و مزیت‌های زیادی نسبت به کولر گازی و آبی دارد. اگر در یک منطقه گرمسیری زندگی می‌کنید، بهترین گزینه برای خنک کردن هوا، اسپیلت است. مزیت‌های اسپیلت باعث فروش بالاتر نسبت به دیگر خنک کننده‌ها شده است. اسپیلت  میزان مصرف پایین تری نسبت به کولر گازی دارند و خنک کنندگی  اسپیلت  سریع تر و دلچسب تر است. میزان مصرف پایین  اسپیلت  جزو اولویت‌های مصرف کنندگان محسوب می‌شود.
مزیت‌های اسپیلت 
 اسپیلت  مصرف پایین تری نسبت به دیگر خنک کننده‌ها دارد. با توجه به افزایش هزینه‌های مصرف انرژی در کشورف داشتن یک  اسپیلت  با مصرف پایین، اولویت خریداران  اسپیلت است. سازندگان اسپیلت  این نکته را مورد توجه قرار داده اند و به مرور زمان،  اسپیلت  های با مصرف پایین تر طراحی می‌کنند.
خنک کندگی  اسپیلت نسبت کولر آبی سریع تر است. مدت زمانی که یک اسپیلت یک محیط بسته را خنک می‌کند، کمی سریع تر از کولر ابی است. اما به خاطر کاهش رطوبت هوا در  اسپیلت  ، ماندگاری سرمای هوا بیشتر است. در ضمن  اسپیلت تمام انرژی خود را صرف خنک کردن محیط می‌کند. در حالی که کولر ابی، خودش را نیز باید خنک کند تا هوای خنک به ساختمان بدهد.
خدمات پس از فروش اسپیلت
اگر اقدام به خرید  اسپیلت می‌کنید، حتماً از شرکتی استفاده کنید که  اسپیلت شما را گارانتی می‌کند. خدمات پس از فروش در  اسپیلت بسیار مهم است. نصب  اسپیلت توسط شرکت گارانتی، اگر چه ممکن است هزینه بیشتری داشته باشد، اما عمر  اسپیلت شما را بیشتر می‌کند.
بهترین راه برای این که اسپیلت  مناسب بخرید، پیدا کردن ظرفیت مناسب اسپیلت است. باتوجه به مساحت محلی که می‌خواهید توسط  اسپیلت خنک کنید، ظرفیت اسپیلت مورد نظر فرق می‌کند. از خرید اسپیلت بزرگتر برای محل مورد استفاده خودداری کنید. میزان کارایی اسپیلت به بزرگی و بالاتر بودن ظرفیت  اسپیلت ربطی ندارد.
برای این کار بهتر است یک اسپیلت  مناسب تهیه کنید. سرعت خنک کنندگی اسپیلت به اندازه ای هست که نیاز به خرید  اسپیلت  بزرگتر برای خنک کنندگی سریع تر نداشته باشید.
 اسپیلت یا کولر گازی؟
با ورود  اسپیلت به بازار، فروش کولر گازی، در کشور پایین آمده است. این نشان از برتری اسپیلت به کولر گازی است. اسپیلت نه تنها هوا را در دمای مورد علاقه شما تنظیم می‌کند، بلکه باکتری‌های هوای اتاق را از بین می‌برد. سیستم تهویه هوای اسپیلت باعث می‌شود که رطوبت هوا به حد استاندارد برسد و هوا هم کاملاً تصفیه شود. اسپیلت گرد و خاک هوا را کاهش می‌دهد و تنفس را راحت تر می‌کند.

انواع مدلهای کولر اسپیلت
1.دیواری 2.ایستاده 3.سقفی زمینی (زیرسقفی) 4.کانالی (داکتی) 5.کاستی
اسپلیت دیواری که بیشترین فروش و کارایی را دارد و معمولا" در محیط های مسکونی و اداری کوچک استفاده شده عمدتا" از ظرفیت 7000 الی 36000 بی تی یو برساعت تولید شده در نوع سرمایشی یا سرمایشی گرمایشی
لازم است در موقع خرید کولر گازی به مساحت فضایی که نیاز به برودت دارد توجه نماییم . درجدول زیر ظرفیت مورد نیاز کولر گازی به نسبت مساحت فضای مورد استفاده ، درج شده است .
ظرفیت BTU/h    مساحت (مترمربع )
۹۰۰۰    ۳۷-۳۲
۱۰۰۰۰    ۴۱-۳۷
۱۲۰۰۰    ۵۰-۴۱
۱۴۰۰۰    ۶۴-۵۰
۱۸۰۰۰    ۹۱-۶۴
۲۴۰۰۰    ۱۱۷-۹۱
چنانچه فضای مورد نظر آفتابگیر باشد به ظرفیتهای مندرج در جدول بالا ، ۱۰ درصد اضافه می گردد و اگر فضای مورد نظر سایه باشد ،۱۰ درصد از ظرفیت مذکور کم خواهد شد و چنانچه کولر صرفا” برای آشپزخانه بکار می رود ، می توان از یک رده بالاتر استفاده کرد .
انواع کمپرسور و سیستمها در کولرگازی:
1.پیستونی :این کمپرسورها از ظرفیت 18000 تا 36000 بی تی یو تولید شده و بخاطرصدای زیادو مصرف بالا عمدتا"دیگر تولید نشده و از رده خارج می باشند.
2.روتاری : کمپرسورهای روتاری از ظرفیت 7000 الی 36000 بی تی یو تولید شده و کم صدا و کم مصرف بوده و درهنگام تعویض کمپرسور و خرید یک دستگاه جدید قیمت پایین تری دارند
3.اسکرال :این کمپرسورها از ظرفیت 24000 الی 96000 بی تی یو تولید شده و به دلیل صدای کم و قدرت بالا و مصرف پایین تر در مدل های 30000 و بالاتر کاربرد زیادی دارند که معروف ترین مارک ها کمپرسوراسکرال کوپلند و یا دایکین می باشند.لازم به توضیح است کمپرسور اسکرال به دلیل قدرت بالا در فاصله لوله کشی بین پانل و کندانسور بیشترین میزان را می تواند پوشش دهد.
دو سیستم اصلی در کولرگازی و کمپرسور وجود دارد:1.کمپرسور معمولی یا دورثابت 2. کمپرسور اینورتر با دور متغیر 
در کولرگازی دورثابت همیشه کمپرسور با حداکثرتوان کار کرده و هربار که خاموش و روشن گردد توان زیادی مصرف می کند به اصطلاح آمپر می کشد اما درنوع اینورتر یا دورمتغییر بسته به دما و رطوبت محیط و همچنین دمای تنظیم شده توسط کنترل دستی دور کمپرسور تغییر می کند و فقط یکبار روشن و خاموش می شود در نتیجه چون با دور کم (توان کم) یا متوسط و یا دور بالا (توان حداکثر) کارکرده و اضافه خاموش روشن نمی شود (اوتومات کردن و استارت اضافه) مصرف کمتر و صدای کمتری دارد و بین 30 الی 60 درصد مصرف کمتر و حدود 50درصد قیمت بالاتری دارد.
در سال جاری نوع اینورتر در ایران بیشتر طرفدار پیدا کرده اما بیش از 90 درصد دستگاه های موجود دربازار نوع معمولی می باشد.
رده انرژی و برچسب انرژی در کولرگازی:
رده و دسته بندی انرژی در دستگاههای برقی 7 دسته بوده (A الی G) که A کم مصرف ترین و پربازده ترین و G پرمصرف و کم بازده است و رده انرژی A و B بهترین حالت ممکن است و از ابتدای سال 2011 میلادی ورود دستگاهها با برچسب انرژی آ و ب مجاز بوده اما لازم است بدانید دز سال جاری 1390 ممکن است برخی یا بیشتر مارک ها و مدل ها برچسب نداشته باشند و دلیلش اینست که در سال 2010 یا 2009 وارد یا تولید شده و درآن زمان قانون برچسب انرژی اجباری نبوده پس سخت نگیرید و به اطلاعات فنی موجود در کاتالوگها مراجعه کنید و سه عامل اصلی زیر را بسنجید و مقایسه نمایید:
1. وات مصرفی دستگاه که باید کمتر باشد و همچنین ظرفیت خالص بالاتر از ظرفیت اسمی.
2.آمپر مصرفی که باید کمترین بوده که دربرخی کاتالوگ ها فقط وات مصرفی دیده می شود که آن عدد (وات مصرفی)را تقسیم بر220 نمایید تا آمپر مصرفی دستگاه مشخص شود.
3. نرخ بازدهی انرژی(EER): که این فاکتور اصلی در برچسب انرژی بوده و هرچی عدد بالاتری باشد نشان بهتر بودن است که از تقسیم وات ظرفیت بر وات مصرفی حاصل شده و بین 2.20 تا 3.20 و بالاتر می باشد برای مثال برچسب A نرخ بازده انرژی آن 3.20 و بالاتر باید باشد و برچسب B عدد نرخ بازده انرژی آن بین 3.00 تا 3.20 باید باشد...در واقع مهم میزان بالای این عدد مهم است نه وات یا آمپر فقط.
( نسبت توان خروجی به توان ورودی هردستگاه برقی ، بازده انرژی خوانده می شود و در کولرهای گازی این رقم از حاصل تقسیم ظرفیت سرمایشی کل به توان ورودی موثر ، بدست می آید و به E.E.r موسوم است .)
در هنگام خرید کولر گازی ، در کاتالوگ آن به ضریب E.E.r ، رتبه انرژی و کلاس کولر باتوجه به شرایط اقلیمی منطقه توجه فرمایید . هرچه این شاخصها بالاتر باشند ،کارایی کولر بیشتر است . برای کولرهای با ظرفیت کمتر از Btu/h۲۰۰۰۰ ، می بایست E.E.r حداقل برابر با ۷/۱۰ باشد.

مناطق آب و هوایی در انتخاب کولرهای گازی:

1.سردسیر 2.معتدل 3.گرم و مرطوب (حاره ای یا تروپیکال)
در ایران کولرگازی برای مناطق معتدل یا گرم وارد یا تولید می شود که نوع معتدلT1 تا دمای 43 درجه و نوع حاره ایT3 تا دمای 52 درجه سانتی گراد قابلیت کارکرد دارد.دستگاه می توانددر نوع حاره ای سردوگرم تولید شود.

نوع کمپرسور    تحمل حرارت    مصرف برق    میزان سر و صدا    توان
پیستونی (reciprocal)    +++++    +    +    کم و متوسط
اسکرول (scroll)    ++++++    ++++    +++++    بالا
روتاری (موشکی)    ++    ++++++    ++++++    کم تا زیاد

نتیجه می‌گیریم:
اگر در یک منطقه‌ی گرمسیری زندگی می‌کنید و به توان خنک کنندگی بالا (بیش از ۲۴۰۰۰ btu )نیاز دارید، کمپرسورهای اسکرول بهترین انتخاب هستند. اگر در یک منطقه‌ی گرمسیری زندگی می‌کنید و به توان خنک کنندگی بالا( بیش از ۲۴۰۰۰ btu )نیاز ندارید، کمپرسورهای پیستونی بهترین انتخاب هستند. چنانچه کولر را در محلی نصب می‌کنید که تابش مستقیم آفتاب ندارد و هوا بخوبی در آن جریان دارد، کمپرسورهای روتاری (از نوع تروپیکال) گزینه‌ی مناسبی هستند. اگر در یک منطقه‌ی معتدل مرطوب زندگی می‌کنید، کمپرسورهای روتاری گزینه‌ی مناسبند.
ویژگی ها و امکانات اصلی کولرگازی اسپلیت:
1.سرمایش بی نظیر 2 .رطوبت گیری 3.زیبا و دکوراتیو 4.مجهز به فیلترتصفیه هوا 5.ریموت کنترل دستی یا دیواری 6.کم حجم 7.امکان کمک گرمایش 8.عدم انتقال آلودگی از بیرون به داخل 9.کارایی بالا 10.تنظیمات ساعت و تایمر 11.گردش خودکار هوا 12.توزیع یکسان سرمایش در کل فضا 13.مصرف متوسط و مفید

نصب اسپیلت حتما بایستی توسط کارشناسان در این زمینه انجام گردد تا بتوان با اطمینان خاطر از این دستگاه استفاده نمود. با استفاده از این محصول می توان به هوای بسیار مطبوعی دسترسی یافت و از آن لذت برد. تمام مدل های اسپلیت جدید ارائه شده به بازار به گونه ای تولید شده اند که با بهره گیری از آن ها می توان در مصرف انرژی نیز به میزان قابل ملاحظه ای صرفه جویی به عمل آورد.

اسپلیت با بهره گیری از آخرین و جدیدترین فناوری های روز دنیا تولید شده اند و همین امر سبب شده تا این محصولات متناسب با نیازها باشند. نصب این دستگاه ها در تمام ساختمان ها امکان پذیر می باشد. تنوع در این محصولات موجب گردیده تا تمام مصرف کنندگان بتوانند با توجه به نیاز خود این محصول را خریداری نمایند و از آن بهره مند گردند.

راهنمای نصب کولر اسپلیت

نصب یونیت خارجی
1.    محل نصب یونیت خارجی باید به نحوی انتخاب شود که هوای خروجی و صدای حاصل از دستگاه مزاحمتی برای همسایگان ایجاد نکند.
2.    دستگاه باید در محلی نصب شود که براحتی هوای مورد نیاز توسط آن دمیده شود. در صورت عدم رعایت این نکته هوای رفت کندانسور، مجدد برگشت می شود و باعث می گردد کمپرسور اورلد کند.
3.    خروجی و ورودی دستگاه نباید پوشانیده شوند.
4.    محل نصب باید استحکام لازم را جهت تحمل وزن دستگاه را داشته باشد.
5.    در محل نصب نباید خطر نشت گاز های قابل اشتعال وجود داشته باشد.
6.    در صورت نصب یونیت روی بالکن یا لبه پنجره به علت وجود ارتعاشات کمپرسور از لرزه گیر مناسب یا در صورت نیاز از منجیت استفاده کنید و در صورت استفاده از اتصال پیچ و مهره در اسکلت نگهدارنده یونیت داخلی حتما از واشر فنری استفاده کنید .
7.    حتما توجه فرمایید که یونیت خارجی حتی المقدور نباید در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار گیرد.
8.    تابش مستقیم آفتاب باعث کاهش راندمان کاری کندانسور شده و در عملکرد سرمایی کولر تاثیر منفی خواهد گذاشت.
9.    در شرایطی که محل نصب جایگزین دیگری نداشت، از آفتابگیر استفاده نمایید.
10.    یونیت خارجی را در نزدیکی خروجی فن های اگزاست، دودکش، هود آشپزخانه و محل های آلوده به ذرات معلق در هوا نصب نکنید. این ذرات و چربی ها باعث کثیف شدن سطح کویل کندانسور شده و ضریب انتقال حرارت آن را کاهش می دهند.
11.    فضای لازم جهت انجام عملیات سرویس و تعمیرات را در اطراف یونیت خارجی در نظر داشته باشید.
12.    در صورت نصب چند دستگاه یونیت خارجی کنار هم فاصله جانبی حداقل 80 سانتیمتر را رعایت فرمایید.یونیت های خارجی در صورت مجاورت بصورت موازی تحت تاثیر هوای خروجی یکدیگر قرار می گیرند.
نصب یونیت خارجی در ارتفاعی بالاتر از یونیت داخلی
1.    در چنین شرایطی حتما از تله روغن استفاده کنید.
2.    در صورت نصب یونیت خارجی روی بام و شیروانی و سطوح افقی و شیب دار از تراز بودن یونیت اطمینان حاصل کنید.
3.    در صورت نصب یونیت خارجی روی بام و شیروانی نیاز به سوراخ کردن سقف جهت عبور لوله به سمت پایین، بعد از نصب لوله ها حتما محل سوراخ را با ماستیک آب بندی کنید.
4.    فضای لازم جهت انجام عملیات سرویس و تعمیرات را در اطراف یونیت خارجی در نظر داشته باشید.
5.    یونیت خارجی را در نزدیکی آنت های ماهواره بیسیم نصب نکنید.
6.    در صورتی که دستگاه دارای حالت گرمایشی باشد درپوش تخلیه آب یونیت داخلی را نصب و مسیر مناسبی برای تخلیه آب در نظر بگیرید.
نصب یونیت داخلی
1.    یونیت داخلی را در مجاور یا بالای وسائل گرمازا از قبیل بخاری، شوفاژ و سیستم های رطوبت زن اجاق گاز خوراک پزی نصب نکنید.
2.    یونیت را در جهتی نصب کنید که جهت پرتاب هوا به سمت وسط اتاق و با حداکثر پوشش محیطی عمل کند.
3.    یونیت را با توجه به فواصل تعیین شده نصب کنید.
4.    بسته به وضعیت خاص دیوارها و سقف، فواصل لازم را جهت انجام تعمیرات و سرویس آنی در نظر گرفته و به فواصل توصیه شده اضافه کنید.
5.    اندازه و فواصل در شکل وضعیت خود یونیت را نشان می دهد. نصب صفحه پشتی منوط به ابعاد یونیت و صفحه پشتی می باشد.
6.    قبل از نصب صفحه نگهدارنده پشتی یونیت داخلی به جنس و مصالح دیوار توجه کنید.
7.    در صورتی که دیوار از نوع پیش ساخته و گچی باشد با احتیاط بیشتری سوراخ کاری کنید و از رولپلاک سایز بزرگتر استفاده کنید.
8.    در صورتی که آجر بکار رفته در دیوار از نوع سفال باشد، مراقب شکستگی ناگهانی سفال در زمان سوراخ کاری باشد.
در چنین مواردی از حالت چکشی دریل استفاده نکنید. در نصب صفحه پشتی از پیچ و رولپلاک کوتاهتر و لی ضخیم تر استفاده کنید.
9.    قبل از انجام هر نوع سوراخ کاری نقشه صفحه پشتی و موقعیت سوراخ خا را با مداد روی دیوار مشخص کنید.
10.    جهت ایجاد سوراخ عبور لوله و سیم ها، از گرد بر مخصوص استفاده کنید.
11.    قبل از سوراخ کاری و کثیف شدن محیط با صاحب ملک هماهنگی لازم را به عمل آورید.
12.    از پوشش مناسب جهت پرهیز از کثیف شن سطوح افقی و کف اتاق استفاده کنید.
13.    حتی المقدور از دریل های جارو دار با کیسه مخصوص استفاده کنید. در صورت نبود این وسیله می توانید از جاروبرقی بصورت هم زمان استفاده کنید.
14.    سوراخ باید با کمی شیب به سمت بیرون ایجاد شود.
15.    در صورت نصب یونیت داخلی در اتاق پذیرایی و یا دفاتر حتما توجه کنید به دکراسیون محیط آسیبی وارد نشود.
16.    بعد از انجام مراحل نصب و در مراحل مختلف، شخصا محیط کثیف شده را پاک کنید و نخاله ها را از محیط خارج کنید.
17.    حتما توجه کنید که به وضعیت خروجی لوله آب کندانس شده توجه کنید و هر گونه نشتی از محل اتصالات باعث تخریب رنگ و تبله کردن دیوار خواهد شد.
18.    لوله تخلیه آب، لوله های مسی رفت و برگشت و کابل برق را بصورت یک مجموئه لوله با نوار پرایمر ببندید.
19.    لوله تخلیه آب را طوری قرار دهید که در سطوح افقی در زیرترین وضعیت قرار گیرد.
20.    زمان نصب یونیت روی سینی پشتی، ابتدا مجموئه لوله را از داخل سوراخ عبور داده و بعد یونیت را نصب کنید .
21.    ورودی و خروجی هوای دستگاه نباید مسدود شود در غیر این صورت جریان هوای خنک به همه قسمت های اتاق نخواهد.
22.    رسید و در عملکرد کولر اختلال بوجود خواهد آمد.
23.    محل نصب باید به نحوی انتخاب شود که اتصال بین یونیت داخلی و خارجی به سهولت امکان پذیر باشد. همچنین کمترین مسافت و اختلاف ارتفاع بین یونیت داخلی و خارجی از لحاظ طول مبرد و کابل در نظر گرفته شود.
24.    در حین نصب حتما به وضعیت ظاهری نصب توجه شود تا محل قرارگیری لوله ها و اتصالات زیبایی محیط نصب را تحت الشعاع قرار ندهید.
25.    در حین سوراخکاری دیوار ها در داخل منزل یا محل کار از جاروبرقی مخصوص و پوشش های مناسب استفاده شود تا محل مورد نظر کثیف نشود .خواهشمند است نظافت محیط را بعد از نصب به مشتری واگذار نکنید و حتی المقدور خودتان انجام دهید .
26.    در صورت نصب یونیت داخلی در اتاق پذیرایی حتما از مشتری نظر خواهی لازم را انجام دهید تا خسارتی به دیوار ها و اشیای تزئینی وارد نشود.
27.    در رابطه با محل تخلیه آب تقطیر از مشتری نظر خواهی کنید و در مناطق گرمسیری جنوب به مشتری توصیه کنید تا از آب حاصل از تقطیر فقط می توانند جهت آبیاری گیاه و فضای سبز استفاده کنند .
28.    محل نصب باید به نحوی باشد که امکان تخلیه آب تقطیر شده حاصل از عملیات تبرید وجود داشته باشد.
29.    از نصب دستگاه در نزدیکی منابع حرارتی، محل های با رطوبت بالا و در مجاورت گاز های قابل اشتعال خودداری کنید.
30.    محل نصب باید استحکام لازم برای تحمل وزن دستگاه را داشته باشد.
31.    با اندازه گیری دو طرف سینی پشتی داخلی از سقف اطمینان حاصل کنید که یونیت کاملا افقی نصب شود .
32.    محل نصب دستگاه باید حداقل یک متر از دیگر وسایل برقی نظیر لوازم صوتی و تصویری و لوازم گرمازا فاصله داشته باشد.
33.    محل نصب دستگاه باید به نحوی باشد که تعویض و تمیز کردن فیلتر به سهولت امکان پذیر باشد.
34.    در هنگام سوراخ کردن دیوار ابتدا از مته راهنما استفاده کنید .
35.    در هنگام عبور لوله از دیوار بهتر است لوله خروجی آب در پایین قرار گیرد.
36.    بعد از نصب یونیت داخلی نحوه تمیز کردن فیلتر ها و جا زدن آن را آموزش دهید.
37.    حتما به مشتری تذکر دهید که بصورت همزمان از کولر گازی و آبی استفاده نکند.
38.    کولر آب رطوبت به محیط اضافه می کند ولی کولر گازی رطوبت را از محیط می گیرد و بصورت قطرات آب از لوله درین آب خارج می کند.
•    هشدار 
لوله تخلیه آب یونیت داخلی باید بصورت شیبدار نصب شود.
قبل از عملیات لوله کشی باید سه اصل مهم زیر را رعایت نمود:
1.    خشک بودن داخل لوله ها: هوا و رطوبت نباید وارد لوله های مبرد شود، زیرا موجب صدمه دیدن کمپرسور و تجهیزات حساس سیستم می شود.
2.    تمیز بودن داخل لوله ها: گرد و غبار و ذرات ریز نباید وارد لوله های مبرد شود زیرا موجب گرفتگی سیستم شده و به مرور زمان موجب بروز مشکلات زیادی می شود .
3.    محکم بودن اتصالات: اتصالات، مخصوصا اتصالات پیچی باید محکم نصب شوند، زیرا در غیر این صورت بیشترین موارد نشتی از همین قسمت ها می باشد.
آماده سازی و نصب لوله ها

1.    ابتدا فاصله بین یونیت خارجی و داخلی را به دقت اندازه گیری کنید. می توانید اول روی دیوارها را با استفاده از مداد و خط کش، خط کشی کرده و سپس با قراردادن متر روی خطوط کشیده شده که مشخص کننده محل عبور لوله ها می باشند، فاصله های غیر مستقیم را اندازه گیری کنید.
2.    در هنگام برش لوله 10% بیشتر از فاصله اندازه گیری شده لوله را برش دهید.
3.    لوله را با زاویه صفر درجه ببرید. برش زاویه دار، محدب و یا مقعر باعث بروز نشتی گاز مبرد خواهد شد.
4.    از لوله بر دیسکی در خصوص برش لوله های مسی استفاده کنید. استفاده از اره آهن بر برای برش لوله علاوه بر دندانه دار شدن مقطع لوله باعث نفوذ براده و پلیسه داخل لوله می شود. لازم بذکر است هنگام استفاده از لوله بر دیسکی از روغن استفاده نکنید.
5.    از ابزار مناسب جهت بر طرف کردن پلیسه در مقطع لوله استفاده کنید . حتما مطمئن شوید که پلیسه داخل لوله نفوذ نکند. جهت پرهیز از نفوذ پلیسه در زمان پلیسه گیری لوله را سر پایین بگیرید و یا با پر کردن لوله با یک پارچه تمیز پلیسه گیری را انجام دهید و سپس پارچ را با حتیاط و به صورت سر پایین خارج کنید.  
هشدار : در صورت نفوذ پلیسه و لراده لوله مسی در داخل سیستم کمپرسور و سایر قطعات موجود در مدار تبرید، دستگاه دچار مشکل اساسی خواهد شد. وجود پلیسه سر لوله ها باعث نشت گاز خواهد شد.
6.    پس از بریدن لوله و برطرف کردن پلیسه داخلی، ابتدا مهره برنجی را از لوله رد کرده و سپس توسط لاله کن، سر لوله را لاله کنید.
مراحل نصب یک دستگاه کولر گازی اسپلیت:
نصب سینی جهت نگهداشتن یونیت داخلی ( IN DOOR) بر روی دیوار جهت نصب سینی احتیاج به یک تراز بوده تا سینی بصورت تراز روی دیوار نصب گردد و از دلر چکشی و مته مخصوص برای سوراخ کاری روی دیوار استفاده می شود، همچنین نگدارنده ریموت کنترل بر روی دیوار در مکانی که به راحتی قابل دسترس باشد لازم است .
نصب یک پایه مناسب و مقاوم برای یونیت خارجی ( OUT DO0R) بر روی دیوار پشت بام روی زمین یا سقف های شیب دار .
نصب یک فیوز مناسب از نوع فیوز کند کار ( فیوز موتوری ) و همچنین استفاده از کابل استاندارد و مرغوب متناسب با جریان مصرفی دستگاه در جائیکه سیستم اتصال زمین ( ارت ) وجود دارد. سیم ارت دستگاه را حتما وصل کنید.
 توجه : استفاده از لوله های آب یا فاضلاب آب و یا لوله گاز بعنوان سیستم اتصال زمین کار خطرناک و امکان برق گرفتگی دارد.
جهت عبور لوله ها، لوله درین و کابل ارتباطی باید بر روی دیوار سوراخی به اندازه این مجموئه تعبیه شود و قبل از اینکه این مجموئه از داخل سوراخ عبور کند، یک لوله پلاستیکی مناسب داخل سوراخ بایستی کمی به سمت بیرون شیب داشته تا آب حاصل از دیفراست براحتی از درین خارج شود. در بعضی از مکان ها برای ایجاد یک چنین سوراخی بهتر است از مته های گرد بر که برای این منظور ساخته شده است استفاده کرد.
لوله ها بایستی به آرامی خم کاری شود تا دو پهن نشده و مشکلاتی را که قبلا توضیح دادیم ایجاد نکند. برای این منظور از لوله خم کن های فولادی یا فنری استاده می کنیم و به آرامی لوله ها را خم می کنیم. سعی کنید مسیر های پر پیچ و خم را برای لوله ها ایجاد کنید و از حداقل خم استفاده کنید. لوله ها را بایستی جدای از کرد و سعی کنید مجموئه لوله ها و درین و کابل ارتباطی را توسط نوار مخصوص که برای این منظور ساخته شده در آخر، نوار پیچی کنید. در ضمن شیلنگ درین که به لوله درین دستگاه داخلی اضافه می شود را باید در محل اتصال محکم و آب بندی کرد.
در هنگام نصب یونیت داخلی و خارجی حد استاندارد طول لوله کشی از لحاظ ارتفاع لوله ها و همچنین کل طول لوله ها در نظر گرفته شود. فضای لازم در اطراف یونیت داخلی و خارجی رعایت شود و همچنین ارتفاع مناسب یونیت داخلی از کف اتاق به طور صحیح انتخاب گردد. این موارد در جداول مخصوص هر دستگاهی آورده می شود.سعی کنید به جداول راهنما که از طرف سازنده دستگاه ارائه می گردد مراجعه نمائید.
هنگامی که یونیت خارجی بالاتر از یونیت داخلی قرار می گیرد، روغن جریان یافته در مسیر لوله کشی به راحتی به کمپرسور بر نمی گردد. برای سهولت در این کار به ازاء هر 5 الی 7 متر بین یونیت داخلی و خارجی یک تله روغن متناسب درست کرده و یا از قبل تهیه و نصب نمایید.
یکی از عمده ترین مشکلات در نصب کولر های گازی نشت گاز است. لذا بهتر است قبل از اقدام به لوله کشی با یکسری لوازم و سپس رعایت اصول لوله کشی آشنا شوید. 1 – لوله مسی خوب با ضخامت استاندارد2 – ابزار مناسب شامل : الف) لوله برب) گیره لوله و پرچ کن مناسبج) برقو برای پلیسه گیری لوله بعد از برشد) سوهان نرم برای سوهان زدن پس از برشذ) آچار ترک متر برای سفت کردن مهره لوله ها برای هر سایز لوله نیروی خاصی لازم است و نیروی اضافه باعث خراب شدن اتصال و امکان نشت را بوجود میاورد.
از لوله مسی با ضخامت مناسب استفاده کنید..
سیم کشی:
درب تابلو را باز کنید.
درپوش سیم کشی را بردارید.
مسیر سیم ها را از پشت یونیت داخلی کشیده و از آنجا به سمت جلو و از میان سوراخ سیم کشی اتصالات را دنبال کنید.
سیم آبی رنگ اتصال قدرت را به ترمینال 1 ( N )، سیم قهوه ای را به 2، سیم قرمز را به 3 و سیم زرد و یا سبز ( اتصال زمین).
در پوش سیم کشی را در جای خود گذاشته سیم های برق را مطابق نقشه برق و صفحه ترمینال یونیت داخلی وصل کنید. دقت کنید که سیم ها در سوکت های خود محکم شده باشند و هیچ نوع اتصال کوتاهی بین سیم ها برقرار نباشد.
تخلیه و راه اندازی دستگاه:

اگر برای اولین بار سیستم نصب می شود یونیت خارجی حاوی گاز مبرد می باشد و بنابراین نیاز به تخلیه هوای داخلی یونیت داخلی و لوله ها می باشد. روی یونیت خارجی دو نوع شیر نصب می شود که به نام های شیر دو راهه و سه راهه معروف می باشند. در نوع سه راهه یک شیر سوزنی برای اتصال گیج فشار وجود دارد. معمولا شیر سمت گاز، و سمت مایع، دوراهه می باشد. برای تخلیه دستگاه باید از پمپ وکیوم استفاده کرد. روش دیگر برای تخلیه سیستم استفاده از خود مبرد می باشد که در این روش با وصل کردن کپسول مبرد به یک شیر سرویس و باز کردن آن، همزمان سوزنی شیر دیگر را فشار دهید تا فشار گاز مبرد داخل کپسول باعث بیرون رانده شدن هوا از لوله و یونیت داخلی شود. شیر سوزنی را تا زمانی که مبرد از آن خارج شود فشار دهید. این روش علاوه بر اینکه باعث آلودگی محیط زیست می شود، در بیرون راندن قطرات آب ( در صورت وجود )موثر نمی باشد. بنابراین استفاده از این روش امروزه مردود و بهترین روش استفاده از پمپ وکیوم برای تخلیه سیستم می باشد.
نکته : از پمپ تخلیه ( وکیوم ) فقط برای خارج کردن هوا از سیستم استفاده کنید. همچنین از هیچ نوع حلالی در حین عمل تخلیه استفاده نکنید.
استفاده از پمپ وکیوم ( خلاء ) جهت تخلیه لوله ها و یونیت داخلی از هوا و رطوبت:
بعد از نصب لوله ها بین یونیت داخلی و خارجی ( در این حالت شیر های سرویس بسته است ) شیلنگ آبی گیج فشار پائین مانیفولد ( گیج دو قلو ) را به شیر سرویس، شیر سه راهه و شیلنگ زرد ( شیلنگ وسطی گیج ) را به پمپ وکیوم وصل کنید.
پمپ را به مدت یک ربع تا نیم ساعت روشن کنید تا عقربه گیج 30 اینچ جیوه ( -1mpa) پایین بیاید.
سپس شیر گیج دو قلو را ببندید و پمپ را خاموش کنید. عقربه گیج تا 5 دقیقه نباید تغییری داشته باشد، در غیر اینصورت وکیوم دستگاه کامل است . می توانید ابتدا شیر رفت دستگاه را باز کنید . سپس شیر برگشت را و در نهایت شیلنگ ها را از شیر و پمپ تخلیه جدا کنید.
پس از وارد شدن گاز دستگاه به لوله و بستن در پوش شیر آلنی و سوزنی می توانید در نقاط اتصالی یونیت داخلی و خارجی در دو سر لوله ها وجود نشتی ها را با استفاده از آب و صابون چک کنید.
نشت یابی به این طریقه مناسب تر و به صرفه تر از وضعیتی است که با کپسول گاز مبرد اقدام به نشت یابی می کنید.

تذکر : 
تخلیه سیستم از هوا و رطوبت موجود در سیکل تبرید بسیار ضروریست. وجود رطوبت در سیستم باعث بد عمل کردن و کاهش کارائی کمپرسور می شود.
در صورتیکه در سیستم کولر شما گاز مبرد نداشته باشد، حتما شیر سرویس ها در هنگام وکیوم دستگاه کاملا باز باشد.
استفاده از پمپ وکیوم ( خلاء ) جهت تخلیه کامل سیستم :
در صورتیکه بخواهید کل سیستم را وکیوم کنید روند کار مانند قبل می باشد، با این تفاوت که هر دو شیر سرویس باز می باشند.
طریقه شارژ دستگاه:
شارژ مبرد یعنی مقداری خاص از مبرد به سیستم در طی یک سری مراحل تزریق شود. شارژ مبرد R-22 باید بصورت گاز و شارژ مبرد های R- 410 A و R- 407 C به دلیل خواص شیمیایی آنها حتما باید بصورت مایع انجام شود. 
شارژ سیستم در دو حالت امکان پذیر است
 حالت اول : شارژ سیستم در هنگام اضافه نمودن مبرد
شیر های منیفولد گیج را بسته و شیلنگ فشار پایین ( آبی رنگ ) را به شیر خط گاز متصل نمایید. برای مبردهای R–410 Aو R–407 C از شیلنگ فشار بالا ( قرمز رنگ ) و شیر خط مایع استفاده نمایید.
شیلنگ وسط ( زرد رنگ ) را به کپسول مبرد متصل و شیر کپسول را باز نمایید.
توسط شل نمودن سر پیچ شیلنگ زرد از سمت منیفولد گیج، شیلنگ را هواگیری نمایید.
همچنین شیلنگ متصل شده به شیر سرویس را نیز هواگیری نمایید.
دستگاه را روشن نموده و اجازه دهید کمپرسور شروع بکار نماید.
در مبرد R-22 شیر فشار پایین و در مبرد R–410 A و R – 407 C شیر فشار بالای منیوفولد را باز نمایید.
توسط اندازه گیری فشار از روی گیج یا آمپراژ از روی ترمینال تغذیه برق یا میزان وزن مبرد از روی کاتالوگ، میزان شارژ را چک نمایید.
شیر منیفولد گیج را بسته و شیر کپسول مبرد را نیز ببندید.
دستگاه را خاموش نمایید.
شیلنگ های منیفولد گیج را از روی شیر سرویس و کپسول مبرد باز نمایید.
حالت دوم : شارژ سیستم در هگام نصب اولیه
شیر های منیفولد گیج را بسته و شیسلنگ فشار پایین ( آبی رنگ ) را به شیر خط گاز متصل نمایید. برای مبردهای R- 410 A و R- 407 C از شیلنگ فشار بالا ( قرمز رنگ ) و شیر خط مایع استفاده نمایید.
شیلنگ وسط ( زرد رنگ ) را به کپسول مبرد متصل و شیر کپسول را باز نمایید
توسط شل نمودن سر پیچ شیلنگ زرد از سمت منیفولد گیج، شیلنگ را هواگیری نمایید.
از روی جدول میزان شارژ مبرد در کاتالوگ فنی دستگاه، میزان شارژ مبرد را بر حسب کیلوگرم استخراج نمایید.
کپسول مبرد را وزن نمایید.
مقدار وزن مبرد لازم را از وزن کپسول کم نمایید. وزن بدست آمده، وزن کپسول پس از شارژ کامل سیستم است .
منیفولد گیج را به شیر سرویس و کپسول مبرد متصل نمایید ( به ترتیب ذکر شده در حالت قبل )
شیر منیفولد گیج را باز و شروع به شارژ نمایید.
کپسول را هر چند دقیقه یک بار وزن نمایید تا به وزن محاسبه شده برسد.
شیر های منیفولد گیج را ببندید و شیلنگ های آن را جدا نمایید.
نکات مهم : 
از روی آمپراژ دستگاه نیز، کافی بودن میزان شارژ را چک نمایید .
در صورت پر بودن یونیت خارجی از گاز مبرد معمولا این گاز برای حداکثر 5 متر لوله اتصالی به یونیت داخلی کفایت می کند.
به ازاء هر یک متر لوله مازاد بر 5 متر فاصله استاندارد 21 گرم گاز بیشتر تزریق کنید.
در صورت تزریق گاز بیشتر به یونیت، به نوع مبرد توصیه شده برای دستگاه توجه کنید.
اخطار : هرگز کپسول مبرد را در حالت مایع یا سرد شارژ نکنید. جهت رسیدن به فشار بالای مورد نیاز کپسول مبرد، با آب گرم حدود 41 درجه سانتی گراد کپسول را گرم کنید. هرگز از شعله مستقیم یا بخار داغ برای گرم کردن کپسول استفاده نکنید.
پمپ دان ( جمع کردن گاز سیستم )
پمپ دان روشی برای تخلیه مبرد از لوله ها و دستگاه داخلی ( اواپراتور ) به دستگاه بیرونی ( کندانسور ) می باشد . برای این منظور در صورتیکه کولر نیاز به جابجایی جهت نصب در محلی دیگر یا تعمیرات داشته باشد، می توان گاز دستگاه را در زمانی که کولر در حال کار کردن است به روش زیر جمع آوری نمود و عملیات تعمیر یا جابجایی دستگاه را انجام داد.
کولر در حال کار کردن می باشد و شیر سرویس های دو راهه و سه راهه کاملا باز است .
در پوش شیر سرویس ها را باز کنید .
حتما توسط آچار آلن شیر برگشت را کنترل کنید تا از باز بودن آن مطمئن شوید .
در صورتیکه کولر خاموش است می بایست کولر 10 تا 15 دقیقه روشن شود و کار کند. سپس شیلنگ گیج فشار پایین را به شیر سوزنی ( شیر سرویس سه راهه ) متصل کنید . ( شیر های گیج کاملا بسته است )
توسط آچار آلن شیر سرویس رفت ( شیر دو راهه ) را کاملا ببندید .
هنگامیکه که عقربه گیج فشار به زیر صفر ( تا حدود وکیوم ) پایین آمد شیر برگشت را کاملا ببندید.
دستگاه را خاموش کنید و در این وضعیت شما می توانید شیلنگ گیج را از شیر سرویس جدا کنید .در این وضعیت می توانید لوله های دستگاه را از یونیت ها جدا کنید و عملیات جابجایی یا تعمیر دستگاه را انجام دهید .
هوا و رطوبت باقیمانده در سیستم تبرید تاثیرات منفی زیر را بجا خواهد گذاشت :
الف) فشار سیستم بالا می رود. ب) جریان مصرفی بالا می رود . ج) ظرفیت سیستم کم می شود. د) رطوبت در مدار در قسمت لوله مویین بستگی به میزان رطوبت موجود باعث یخ زدن و مسدود شدن لوله مویین می شود . ه) رطوبت در سیستم روی فلزات ایجاد خورندگی می کند. و) با روغن ترکیب شده تولید اسید و همچنین لجن می کند.
مراحل وکیوم 
در این مرحله درپوش روی شیر های خط مایع و گاز در قسمت یونیت خارجی را بردارید و مطمئن شوید که شیرها بسته هستند.
سپس در پوش خط گاز را باز کرده و شیلنگ گیج مانیفولد ( گیج دو قلو ) را به آن وصل کنید و شیلنگ دیگر را به کپسول ازت وصل کنیدسپس شیر کپسول را به آهستگی باز کرده و فشار را به آرامی تا حدود 150 PSI بالا ببرید . سپس نقاط لازم ( محل های اتصال یا حیانا جوشکاری شده ) را با کف و صابون نشت یابی کنید . در حین کار به عقربه گیج نیز نگاه کرده مبادا پایین آمده باشد که نشانه نشت است . حتما کپسول ازت را نیز به مانومتر مجهز کنید . سیلندر ازت را از جای مطمئن تهیه کرده، زیرا در صورت ناخالصی مشکلات عدیده ای بوجود می آورد . هیچگاه از هوا یا اکسیژن برای تست فشار استفاده نکنید. هرگز ازت را به صورت مایع تزریق نکنید .
در این مرحله پس از تست فشار و اطمینان از عدم نشت کپسول ازت را جدا کرده و بعد پمپ وکیوم را وصل کرده شروع به وکیوم نمایید. زمان وکیوم بسته به ظرفیت پمپ وکیوم و حجم سیستم تهویه متفاوت است . البته به درجه روی گیج مانیفولد نیز دقت کنید که تا 30- اینچ جیوه ( 1- اتمسفر ) پایین بیاید 
سیم کشی:
درب تابلو را باز کنید.
درپوش سیم کشی را بردارید.
مسیر سیم ها را از پشت یونیت داخلی کشیده و از آنجا به سمت جلو و از میان سوراخ سیم کشی اتصالات را دنبال کنید.
سیم آبی رنگ اتصال قدرت را به ترمینال 1 ( N )، سیم قهوه ای را به 2، سیم قرمز را به 3 و سیم زرد و یا سبز ( اتصال زمین)
در پوش سیم کشی را در جای خود گذاشته سیم های برق را مطابق نقشه برق و صفحه ترمینال یونیت داخلی وصل کنید. دقت کنید کهسیم ها در سوکت های خود محکم شده باشند و هیچ نوع اتصال کوتاهی بین سیم ها برقرار نباشد.
تخلیه و راه اندازی دستگاه:
اگر برای اولین بار سیستم نصب می شود یونیت خارجی حاوی گاز مبرد می باشد و بنابراین نیاز به تخلیه هوای داخلی یونیت داخلی و لوله ها می باشد. روی یونیت خارجی دو نوع شیر نصب می شود که به نام های شیر دو راهه و سه راهه معروف می باشند. در نوع سه راهه یک شیر سوزنی برای اتصال گیج فشار وجود دارد. معمولا شیر سمت گاز، و سمت مایع، دوراهه می باشد. برای تخلیه دستگاه باید از پمپ وکیوم استفاده کرد. روش دیگر برای تخلیه سیستم استفاده از خود مبرد می باشد که در این روش با وصل کردن کپسول مبرد به یک شیر سرویس و باز کردن آن، همزمان سوزنی شیر دیگر را فشار دهید تا فشار گاز مبرد داخل کپسول باعث بیرون رانده شدن هوا از لوله و یونیت داخلی شود. شیر سوزنی را تا زمانی که مبرد از آن خارج شود فشار دهید. این روش علاوه بر اینکه باعث آلودگی محیط زیست می شود، در بیرون راندن قطرات آب ( در صورت وجود )موثر نمی باشد. بنابراین استفاده از این روش امروزه مردود و بهترین روش استفاده از پمپ وکیوم برای تخلیه سیستم می باشد. 
نکته : از پمپ تخلیه ( وکیوم ) فقط برای خارج کردن هوا از سیستم استفاده کنید. همچنین از هیچ نوع حلالی در حین عمل تخلیه استفاده نکنید.
استفاده از پمپ وکیوم ( خلاء ) جهت تخلیه لوله ها و یونیت داخلی از هوا و رطوبت:
بعد از نصب لوله ها بین یونیت داخلی و خارجی ( در این حالت شیر های سرویس بسته است ) شیلنگ آبی گیج فشار پائین مانیفولد ( گیج دو قلو ) را به شیر سرویس، شیر سه راهه و شیلنگ زرد ( شیلنگ وسطی گیج ) را به پمپ وکیوم وصل کنید.
پمپ را به مدت یک ربع تا نیم ساعت روشن کنید تا عقربه گیج 30 اینچ جیوه ( -1mpa) پایین بیاید.
سپس شیر گیج دو قلو را ببندید و پمپ را خاموش کنید. عقربه گیج تا 5 دقیقه نباید تغییری داشته باشد، در غیر اینصورت وکیوم دستگاه کامل است . می توانید ابتدا شیر رفت دستگاه را باز کنید . سپس شیر برگشت را و در نهایت شیلنگ ها را از شیر و پمپ تخلیه جدا کنید.
از وارد شدن گاز دستگاه به لوله و بستن در پوش شیر آلنی و سوزنی می توانید در نقاط اتصالی یونیت داخلی و خارجی در دو سر لوله ها وجود نشتی ها را با استفاده از آب و صابون چک کنید.
نشت یابی به این طریقه مناسب تر و به صرفه تر از وضعیتی است که با کپسول گاز مبرد اقدام به نشت یابی می کنید.
تخلیه سیستم از هوا و رطوبت موجود در سیکل تبرید بسیار ضروریست. وجود رطوبت در سیستم باعث بد عمل کردن و کاهش کارائی کمپرسور می شود.
در صورتیکه در سیستم کولر شما گاز مبرد نداشته باشد، حتما شیر سرویس ها در هنگام وکیوم دستگاه کاملا باز باشد.
استفاده از پمپ وکیوم ( خلاء ) جهت تخلیه کامل سیستم :
در صورتیکه بخواهید کل سیستم را وکیوم کنید روند کار مانند قبل می باشد، با این تفاوت که هر دو شیر سرویس باز می باشند.

طریقه شارژ دستگاه:
شارژ مبرد یعنی مقداری خاص از مبرد به سیستم در طی یک سری مراحل تزریق شود. شارژ مبرد R-22 باید بصورت گاز و شارژ مبرد های R- 410 A و R- 407 C به دلیل خواص شیمیایی آنها حتما باید بصورت مایع انجام شود. شارژ سیستم در دو حالت امکان پذیر است : حالت اول : شارژ سیستم در هنگام اضافه نمودن مبرد.
شیر های منیفولد گیج را بسته و شیلنگ فشار پایین ( آبی رنگ ) را به شیر خط گاز متصل نمایید. برای مبردهای R–410 Aو R–407 C از شیلنگ فشار بالا ( قرمز رنگ ) و شیر خط مایع استفاده نمایید.
شیلنگ وسط ( زرد رنگ ) را به کپسول مبرد متصل و شیر کپسول را باز نمایید.
توسط شل نمودن سر پیچ شیلنگ زرد از سمت منیفولد گیج، شیلنگ را هواگیری نمایید.
همچنین شیلنگ متصل شده به شیر سرویس را نیز هواگیری نمایید.
دستگاه را روشن نموده و اجازه دهید کمپرسور شروع بکار نماید.
در مبرد R-22 شیر فشار پایین و در مبرد R–410 A و R – 407 C شیر فشار بالای منیوفولد را باز نمایید.
توسط اندازه گیری فشار از روی گیج یا آمپراژ از روی ترمینال تغذیه برق یا میزان وزن مبرد از روی کاتالوگ، میزان شارژ را چک نمایید.
شیر منیفولد گیج را بسته و شیر کپسول مبرد را نیز ببندید.
دستگاه را خاموش نمایید.
شیلنگ های منیفولد گیج را از روی شیر سرویس و کپسول مبرد باز نمایید.
حالت دوم : شارژ سیستم در هگام نصب اولیه.
شیر های منیفولد گیج را بسته و شیسلنگ فشار پایین ( آبی رنگ ) را به شیر خط گاز متصل نمایید. برای مبردهای R- 410 A و R- 407 C از شیلنگ فشار بالا ( قرمز رنگ ) و شیر خط مایع استفاده نمایید.
شیلنگ وسط ( زرد رنگ ) را به کپسول مبرد متصل و شیر کپسول را باز نمایید
توسط شل نمودن سر پیچ شیلنگ زرد از سمت منیفولد گیج، شیلنگ را هواگیری نمایید.
از روی جدول میزان شارژ مبرد در کاتالوگ فنی دستگاه، میزان شارژ مبرد را بر حسب کیلوگرم استخراج نمایید.
کپسول مبرد را وزن نمایید.
مقدار وزن مبرد لازم را از وزن کپسول کم نمایید. وزن بدست آمده، وزن کپسول پس از شارژ کامل سیستم است .
منیفولد گیج را به شیر سرویس و کپسول مبرد متصل نمایید ( به ترتیب ذکر شده در حالت قبل )
شیر منیفولد گیج را باز و شروع به شارژ نمایید.
کپسول را هر چند دقیقه یک بار وزن نمایید تا به وزن محاسبه شده برسد.
شیر های منیفولد گیج را ببندید و شیلنگ های آن را جدا نمایید.
نکات مهم : 
از روی آمپراژ دستگاه نیز، کافی بودن میزان شارژ را چک نمایید .
در صورت پر بودن یونیت خارجی از گاز مبرد معمولا این گاز برای حداکثر 5 متر لوله اتصالی به یونیت داخلی کفایت می کند.
به ازاء هر یک متر لوله مازاد بر 5 متر فاصله استاندارد 21 گرم گاز بیشتر تزریق کنید.
در صورت تزریق گاز بیشتر به یونیت، به نوع مبرد توصیه شده برای دستگاه توجه کنید.
اخطار : هرگز کپسول مبرد را در حالت مایع یا سرد شارژ نکنید. جهت رسیدن به فشار بالای مورد نیاز کپسول مبرد، با آب گرم حدود 41 درجه سانتی گراد کپسول را گرم کنید. هرگز از شعله مستقیم یا بخار داغ برای گرم کردن کپسول استفاده نکنید.  
پمپ دان ( جمع کردن گاز سیستم )
پمپ دان روشی برای تخلیه مبرد از لوله ها و دستگاه داخلی ( اواپراتور ) به دستگاه بیرونی ( کندانسور ) می باشد . برای این منظور در صورتیکه کولر نیاز به جابجایی جهت نصب در محلی دیگر یا تعمیرات داشته باشد، می توان گاز دستگاه را در زمانی که کولر در حال کار کردن است به روش زیر جمع آوری نمود و عملیات تعمیر یا جابجایی دستگاه را انجام داد.
کولر در حال کار کردن می باشد و شیر سرویس های دو راهه و سه راهه کاملا باز است .
در پوش شیر سرویس ها را باز کنید .
حتما توسط آچار آلن شیر برگشت را کنترل کنید تا از باز بودن آن مطمئن شوید .
در صورتیکه کولر خاموش است می بایست کولر 10 تا 15 دقیقه روشن شود و کار کند. سپس شیلنگ گیج فشار پایین را به شیر سوزنی ( شیر سرویس سه راهه ) متصل کنید . ( شیر های گیج کاملا بسته است ).
توسط آچار آلن شیر سرویس رفت ( شیر دو راهه ) را کاملا ببندید .
هنگامیکه که عقربه گیج فشار به زیر صفر ( تا حدود وکیوم ) پایین آمد شیر برگشت را کاملا ببندید.
دستگاه را خاموش کنید و در این وضعیت شما می توانید شیلنگ گیج را از شیر سرویس جدا کنید . در این وضعیت می توانید لوله های دستگاه را از یونیت ها جدا کنید و عملیات جابجایی یا تعمیر دستگاه را انجام دهید .
هوا و رطوبت باقیمانده در سیستم تبرید تاثیرات منفی زیر را بجا خواهد گذاشت :
الف) فشار سیستم بالا می رود. ب) جریان مصرفی بالا می رود . ج) ظرفیت سیستم کم می شود. د) رطوبت در مدار در قسمت لوله مویین بستگی به میزان رطوبت موجود باعث یخ زدن و مسدود شدن لوله مویین می شود . ه) رطوبت در سیستم روی فلزات ایجاد خورندگی می کند. و) با روغن ترکیب شده تولید اسید و همچنین لجن می کند.
مراحل وکیوم 
در این مرحله درپوش روی شیر های خط مایع و گاز در قسمت یونیت خارجی را بردارید و مطمئن شوید که شیرها بسته هستند.
سپس در پوش خط گاز را باز کرده و شیلنگ گیج مانیفولد ( گیج دو قلو ) را به آن وصل کنید و شیلنگ دیگر را به کپسول ازت وصل کنید. سپس شیر کپسول را به آهستگی باز کرده و فشار را به آرامی تا حدود 150 PSI بالا ببرید . سپس نقاط لازم ( محل های اتصال یا حیانا جوشکاری شده ) را با کف و صابون نشت یابی کنید . در حین کار به عقربه گیج نیز نگاه کرده مبادا پایین آمده باشد که نشانه نشت است . حتما کپسول ازت را نیز به مانومتر مجهز کنید . سیلندر ازت را از جای مطمئن تهیه کرده، زیرا در صورت ناخالصی مشکلات عدیده ای بوجود می آورد . هیچگاه از هوا یا اکسیژن برای تست فشار استفاده نکنید. هرگز ازت را به صورت مایع تزریق نکنید .
در این مرحله پس از تست فشار و اطمینان از عدم نشت کپسول ازت را جدا کرده و بعد پمپ وکیوم را وصل کرده شروع به وکیوم نمایید. زمان وکیوم بسته به ظرفیت پمپ وکیوم و حجم سیستم تهویه متفاوت است . البته به درجه روی گیج مانیفولد نیز دقت کنید که تا 30- اینچ جیوه ( 1- اتمسفر ) پایین بیاید 
راه اندازی دستگاه
پس از لوله کشی و وکیوم، نوبت به سیم کشی بین دو یونیت می رسد . در این مرحله باید با توجه به راهنمای دستگاه سیم کشی انجام شود پس از اتمام این مرحله قبل از راه اندازی دستگاه موارد زیر را باید یک بار دیگر کنترل کرد : 1) آیا در محل اتصالات نشتی وجود دارد ؟2) آیا عایقکاری صحیح لوله ها و روی مهره برنجی در محل اتصالات صحیح صورت گرفته است ؟3) آیا کابل اتصال بین دو یونیت به طور محکم و ثابت به ترمینال ها متصل می باشد ؟4) آیا تخلیه آب براحتی صورت می گیرد ؟5) آیا اتصا زمین برقرار می باشد ؟6) آیا یونیت داخلی درست به صفحه نگهدارنده متصل شده است ؟7) آیا مقدار ولتاژ برق ورودی به دستگاه متناسب با مشخصه های برقی دستگاه می باشد ؟8) آیا فیلتر های هوا نصب شده است ؟
همچنین پس از راه اندازی باید موارد زیر را چک نمود :
آیا هیچ صدای غیر طبیعی شنیده می شود.؟آیا عملکرد سرمایش طبیعی می باشد؟یا عملکرد ترموستات صحیح می باش؟ آیا عملکرد ریموت کنترل صحیح می باشد؟
نکات اساسی در نصب اسپلیت
هرگز جلوی مسیر مکش و دهش هوای کولر را نگیرید .زیرا میزان هوای روی اواپراتور کم شده و سیکل گردش هوای خوبی روی کندانسینگ یونیت ایجاد نمی شود . همچنین تبادل حرارتی نرمال بین هوا و مبرد ایجاد نشده، فشار غیر طبیعی در گاز بالا رفته و در طولانی مدت کمپرسور معیوب می گردد  همچنین تهویه خوبی در محیط داخل ایجاد نمی شود.

ارائه خدمات شبانه روزی در دیجی سرویس

ما با خدمات ویژه خود به صورت 24 ساعته و بدون تعطیلی همراهتان خواهیم بود تا به محض بروز مشکلات در نصب اسپیلت شما علاوه بر برطرف نمودن مشکلات فعلی آن، از بروز مشکلات احتمالی بعدی نیز جلوگیری نماییم.

تعمیر و نصب اسپیلت در تهران و کرج توسط تکنسین های برتر ایران انجام میگیرد و كار ما تضميني و تعرفه ما در نصب اسپیلت بسيار مناسب است.

نحوه ارائه خدمات در دیجی سرویس

با استفاده از فرم درخواست، اطلاعات مربوطه را ثبت کنید تا کارشناسان ما برای مشاوره و بررسی دقیق و تعیین تکنسین مرتبط با دستگاه و مشکل مربوطه با شما تماس گیرند. سپس تکنسین مربوطه به محل شما اعزام شده و پس از تعیین نوع تعمیرات و قطعات تعویضی لازم و تعیین هزینه خدمات و قطعات نسبت به نصب اسپیلت شما اقدام می نماید.

دستگاه های تعمیر شده و قطعات تعویض شده به مدت 6 ماه شامل گارانتی می باشد.

ما افتخار می کنیم که با گروهی متخصص و دوره دیده، به شهروندان عزیز کشورمان جهت تعمیر، سرویس، شارژ، نصب و جابجایی اسپیلت خدمت کنیم. ما با تجربه و دانش فنی، کلیه تعمیرات مربوط به برندهای مختلف کولر گازی را به نحو احسن انجام خواهیم داد.

ارائه خدمات شبانه روزی در دیجی سرویس

ما با خدمات ویژه خود به صورت 24 ساعته و بدون تعطیلی همراهتان خواهیم بود تا به محض بروز مشکلات درمرکز تعمیر ماشین لباسشویی شما علاوه بر برطرف نمودن مشکلات فعلی آن، از بروز مشکلات احتمالی بعدی نیز جلوگیری نماییم.

نحوه ارائه خدمات در دیجی سرویس

پس از تکمیل فرم درخواست تعمیر و شرح مشکلات مربوطه، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند و پس از تشخیص ایراد دستگاه به متخصص مربوطه ارجاع میدهند تا برای بازدید و مرکز تعمیر ماشین لباسشویی به محل شما مراجعه نمایند.

پس از بررسی های لازم طی گزارشی کامل شما را از تعداد قطعات معیوب، علت خرابی، حدود هزینه و حدود زمان تعمیر مطلع خواهند کرد که با توجه به صلاحدید شما قطعات مربوطه تعمیر یا تعویض خواهند شد. درصورت تعویض قطعه فقط از قطعات اصلی استفاده میگردد.

دستگاه های تعمیر شده و قطعات تعویض شده به مدت 6 ماه شامل گارانتی می باشد.

تماس با کارشناس